Tips untuk download kat rapidshare

bagi yang tak tau atau yang nak download file2 yang dari rapid share,kat sini aku nak kongsi camna nak download dengan senang dan berkesan,,,

memula korang bukak http://www.rapidgrab.org
tapi korang kene ada password dan username untuk guna servis diorang.dan diorang langsung takkan bagi tau camna nak register jadi member..

jadi skang,korang pegi kat http://forum.cmszone.org
korang register kat portal tu…pastu gunakan username ngan password yg korang register untuk http://www.rapidgrab.org ni.

bila korang dah login kat rapidgrab…korang tinggal massukkan je link rapid share yg korang nak download.nanti diorang generate premium link tuk korang…pastu copy link yg diorang bagi dan pastu kat IDM…speed dia bleh tahan la…125kbps

http://www.syok.org/portal/forum/viewthread.php?forum_id=26&thread_id=30620

0 Responses to “Tips untuk download kat rapidshare”



  1. Tinggalkan Komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s





%d bloggers like this: